Omschrijving project:
De bouw van een banketbakkerij, als toeleverancier van alle banket van een landelijke supermarkt.
Het project bestaat uit de begane grond en 1e verdiepingsvloer voor productie en opslag en een 2e verdiepingsvloer voor gebouwgebonden- en procesgebonden installaties.
Boven het volledige oppervlak van de productieruimtes, zit een technische ruimte van 2 meter hoog, waarin alle techniek voor de productie is geplaatst.
De productieruimtes zijn uitgevoerd op basis van de hygiene-eisen, zoals deze ook worden gehanteerd in de vlees- en visindustrie.
Bouwkundig:
Ruwbouw:
• Grond- riool en infrawerkzaamheden incl. infiltratiebekken
• Fundering op staal
• Staalconstructie
• Kanaalplaatvloeren verdiepingsvloeren
• Stalen dak- en gevelbekleding
• Aluminium vliesgevels incl. kokerlamellen
• Pvc dakbedekking
Afbouw high care productieruimtes:
• Koelwanden en plafonds
• Koeldraai- en schuifdeuren
• Industriële gietvloeren, met afschot, incl. rvs putten
• Rvs aanrijbeveiliging d.m.v. beton gevulde plinten, aanrijdpalen en aanrijdhekken
Afbouw kantoren:
M Doorgangen naar bestaande bakkerij
Installaties:
• Nuts-installaties
• W-installatie
• E-installatie
• Sprinkler-installatie
• Klimaat- en Koel- installatie productieruimtes
• Rvs goederen personenliften
• Hygienesluizen en centrale schoonmaakinstallatie
Omschrijving rol van Bouwbedrijf L. van de Ven:
Leidende rol in een bouwteam m.b.t. het ontwerpen en bouwen van de banketbakkerij.
Omvang van het werk:
Perceel 12.000m2
Begane Grond 7.000m2
1e Verdieping 6.000m2
2e Verdieping 1.000m2
Bouwbedrijf van de Ven BV
Erpseweg 3, 5463 PG Veghel
Postbus 184, 5460 AD Veghel